среда, 9. март 2016.

PRIJEM NOVIH ČLANOVA (IT)


KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U ODBOR ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE PRI STUDENTSKOM PARLAMENTU


Odbor koji je osmislio i realizovao aplikaciju za mobilne uređaje našeg Fakulteta, kao i SMS servis (jedini ovog tipa u našoj zemlji) traži nove ljude da se priključe kako u realizaciji i osmišljavanju novih, tako i u poboljšanju postojećih projekata.

Zašto se priključiti:

Ako ste došli do teksta ovog konkursa, to znači da koristite neki od "proizvoda" koje smo mi stvorali i koji održavamo. Uz generacaju brucoša koji su Fakultet upisali 2015. godine smo pratili proces od  pripremne nastave, prijemnog ispita, prvih dana na predavanjima, pa sve do do prvog ispita. O svakoj poruci koju dobijate brine naš odbor. Kao najmlađi odbor pri Studentskom Parlamentu Pravnog Fakulteta želimo da dovedemo nove ljude sa kojima ćemo primenjivati nove tehnologije i koristiti ih za dobrobit svih studenata.


Koga tražimo:

  • Studente  Pravnog Fakulteta Uneverziteta u Beogradu upisane u tekuću godinu, bez obzira na kojoj se godini nalaze, kao ni na prosečnu ocenu.
  • Studente koji imaju osnovno znanje rada na računaru (zaista mislimo osnovno!). Nikakva programerska znanja nisu neophodna.
  • Studente sa interesovanjem za mobine tehnologije i osnovno razumevanje istih.
  • Poželjno je da student koristi aplikaciju "Pravni fakultet UB" ili da je prijavljen na SMS servis, da zna njihove funkcije kako bi mogao da učestvuje u radu na unapređenju istih..
  • Poželjno je da student ima pristup računaru, kao i stalnu internet konekciju.
  • Poželjno je poznavanje stručnih ljudi van našeg fakulteta koji bi mi mogli da pomognu naše projkte.

RAZGOVORI I PRIJEM NOVIH ČLANOVA ĆE BITI ODRŽAN U PETAK 11.03.2016. U VELIKOJ KANCELARIJI STUDENTSKOG PARLAMENTA OD 13 DO 15 ČASOVA (KOD ČITAONICE). SVE DODATNE INFORMACIJE NA BROJU TELEFONA: 060/5798541










Нема коментара:

Постави коментар