четвртак, 22. септембар 2016.

HVALA VAM!

Privodimo kraju izradu i testiranje nove aplikacije za studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Hvala svima koji su učestvovali u aktivnom isprobavanju nove aplikacije.

Sa Google Play prodavnice je je u ponoć 23.09.2016. uklonjena stara aplikacija "Pravni faukultet UB" a zbog razloga kompatibilnosti nova "E-student Pravni fakultet" će poneti isti naziv.

Želimo da Vas obavestimo da će od 24.09.2016. početi da funkcioniše sistem notifikacija, i svaku vest koja stiže sa fakulteta, dobijaćete putem ove aplikacije u obliku obaveštenja (kao i ovo obaveštenje). Vreme preuzimanja obaveštenja, kao i uključivanje vibracije prilikom stizanja istog možete podesiti odlaskom u glavni meni aplikacije > podešavanja > sinhronizacija.

Finalna verzija nove aplikacije će biti objavljena 25.09.2016. u ponoć i biće dostupna svima za preuzimanje iz Google Play prodavnice. Još jednom, izražavamo veliku zahvalnost svima koji su učestvovali u kreiranju nove i kvalitetnije aplikacije za Android telefone. 

Aplikacija će se ažurirati redovno i nove funkcije dolaze u svrhu olakšavanja studija. Ukoliko želite da ostanete u BETA programu testiranja aplikacije i u buduće dobijate verzije aplikacije (i nakon objavljivanja stabilne verzija 25.09.) sa novim funkcijama koje se još testiraju pre ostalih korisnika kliknite na sledeći link: https://play.google.com/apps/testing/com.sppf.estudent

Ukoliko ste brucoš podelite ovo obaveštenje sa novim kolegama ili ako ste student starijih godina sa kolegama koji koriste staru aplikaciju klikom na žuto dugme u donjem desnom uglu ekrana. ;)

Još jednom, hvala na saradnji.

SPPF IT

Нема коментара:

Постави коментар