понедељак, 28. септембар 2015.

UNAPREĐEN SMS SERVIS


SMS SERVIS ZA STUDENTE PRAVNOG FAKULTETA

Prijavite se na unapeđen SMS servis studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Servis funkcioniše već 5 meseci, koristi ga preko 600 studenata, a od danas je unapređen novim funkcijama. Nakon uspešne prijave pomoću broja vašeg indeksa, dobijaćete sve informacije i aktuelnosti vezane za studije i vašu trenutnu godinu.

UPUTSTVO ZA PRIJAVU

Potrebno je da posaljete SMS poruku sa vašeg telefona na broj:

0601309379

sledeće sadržine:


PF(poslednje dve cifre godine upisa na fakultet)(razmak)(broj indeksa)

primer ispravne poruke za indeks 15/1234:


               PF15 1234


Nakon poslate poruke, stići će odgovor da je registracija uspešno obavljena, kao i uputstvo za odjavu sa servisa.

Nakon toga su vam pored informacija koje ćete dobijati čim budu objavljivane na sajtu fakulteta, dostupne i sledeće funkcije:


1. POMOĆ ZA STUDENTE


Imate bilo koje pitanje vezano za fakultet, predavanja, ispite... Probacemo da vam odgovorimo. :D Posaljite poruku sa tekstom: POMOC (razmak) tekst vaše poruke na 0601309379


2. MOBILNA APLIKACIJA ZA WINDOWS TELEFONE, TABLETE I RAČUNARE


Ukoliko imate neki od ovih uređaja, pošaljite poruku sa tekstom APLIKACIJA i dobićete linkove za preuzimanje aplikacije.


3. POSEBNE VESTI ZA STUDENTE NA BUDŽETU I SAMOFINANSIRANJU


Nakon početne registracije možete se registrovati kao studenti na samofinansiranju ili budžetu i dobijati dodatne prilagođene informacije:
  • Studenti na budžetu šalju poruku sa tekstom: BU
  • Studenti na samofinansiranju poruku sa tekstom: SA

Servis će se i dalje unapređivati, a informacije o svim dodatnim funkcijama se možete informisati na ovoj stranici koja će se menjati. Servis je potpuno besplatan (standardna cena poruke) i neprofitan, ali poruke koje vam šaljemo koštaju nas studente koji ga održavamo i koji smo ga osmislili. Rad servisa možete da podržite standardnom pre paid dopunom broja 0601309379 (BROJ JE U MTS MREŽI!)koji će biti iskorišćen za slanje poruka svim studentima (BROJ JE U MTS MREŽI!)

Нема коментара:

Постави коментар