среда, 12. октобар 2016.

PRIJAVA ZA E-KLINIKU

П О З И В
ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ НА КУРС „Е-ПРАВНА КЛИНИКА“


Правни факултет Универзитета у Београду и невладина организација за пружање бесплатне правне помоћи путем интернета „Pro Bono“ (www.besplatnapravnapomoc.rs) организују курс у оквиру е-клинике на Правном факултету. Студенти који су у претходним циклусима похађали овај курс имали су прилику да кроз давање одговора на питања грађана из разних области права примене усвојена теоријска знања, науче се најплеменитијим аспектима будуће професије и савладају основе примене права у информатичком окружењу. Успешно завршен курс  признаје се као успешно положена вештина Правна клиника на 4. години студија.
Право да конкуришу имају сви заинтересовани студенти 4. године  студија  који су положили бар један од следећих предмета: Управно право, Облигационо право или Кривично процесно право.
Oбука ће се одвијати у зимском семестру школске 2016/17. године и трајаће до краја децембра. Тачан распоред рада биће накнадно доствљен.Након обуке за пружање бесплатне правне помоћи, студенти ће у преосталом периоду, уз стручни надзор, путем интернета давати одговоре на питања грађана из области Грађанског, Кривичног, Управног, Радног и Пореског права.
Пријављивање се врши попуњавањем обрасца који се налази овде у електронској форми и његовим слањем на адресу:
Рок за пријављивање је недеља 23. 10. 2016. године.
Све додатне информације заинтересовани студенти могу добити у понедељак 17. октобра 2016. г. u 19h, слуш.I.

Нема коментара:

Постави коментар